نوشته شده توسط : سلامت

آرتروز را طبیعی درمان کنیم

آرتروز را طبیعی درمان کنیم

 

با وجود این واقعیت که آرتروز درمان ندارد داروهای طبیعی برای آرتروز می توانند زندگی شما را با تمام راه های ممکن بهتر سازد این درمان ها سالم هستند و به راحتی می توانید در ورم مفاصل استفاده کنید. به گفته کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده، آرتریت دارای علائم بسیاری است که شامل مشکل در حفظ حرکات طبیعی مفاصل به علت سختی و درد در مفاصل در اثر انحطاط یا آسیب مفاصل است چند مورد از آرتریت نیز با تظاهرات خارج مفصلی ارتباط دارد و با دخالت شدید پوست، چشم یا قلب همراه است.

مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC) بیان می کند که در ایالات متحده آمریکا یکی از هر پنج بزرگسال ( تقریبا 50 میلیون نفر) با آرتریت تشخیص داده شده اند با پیری فیزیولوژیکی در جمعیت، انتظار می رود که شیوع بیشتر تا 67٪ در سال 2030 افزایش یابد اگر چه هیچ درمانی برای انحطاط ناشی از آرتریت وجود ندارد درمان های طبیعی برای آرتروز وجود دارد که ممکن است درد و ناراحتی را کاهش و در مقابله با ورم مفاصل به شما کمک کند که در این مقاله 12 مورد از آنها بیان می شود.

 

1. مفصل را در حال حرکت نگه دارید

تا جائیکه شما می توانید مفاصل را مکرر در حال حرکت نگه دارید حفظ حرکت مفصل ممکن است به حفظ عناصر اسکلتی عضلانی در شرایط مناسب عملکردی کمک کند مفاصل ممکن است با فعالیت هایی مانند تمیز کردن منزل، باغبانی و یا صحبت کردن در در حال قدم زدن ارتباط داشته باشد بنابر این سعی کنید هر زمان که مناسب است مفاصل را کشش داده و آرامش بخشید.

 

2. ورزش با شدت متوسط انجام دهید

انواع تمرینات ورزشی ممکن است برای کاهش التهاب مفاصل استفاده شود ساده ترین تمرینات، تمرینات دامنه حرکتی هستند این فعالیت ها به بازسازی و حفظ انعطاف پذیری مفاصل کمک می کند تمرینات هوازی دارای مزایایی برای تقویت و افزایش استقامت عضلات همراه با اثرات متعدد در ریه، عروق خونی و قلب می باشد هدف از ایروبیک تحمل وزن تقویت استخوان است تمرینات مقاومتی می باید همان فعالیت هایی باشند که به تقویت عضلاتی که در حفاظت و پشتیبانی مفاصل نقش دارند کمک کند از ورزش تهاجمی خودداری کنید اگر آن برای شما هر گونه ناراحتی به ارمغان می آورد.

 

3. نگاهی به مسکن درد OTC

داروهای OTC مثل استامینوفن و ضد درد NSAID مانند آسپرین، ناپروکسن و ایبوپروفن ممکن است برای کاهش درد استفاده شوند. لازم به ذکر است که این داروهای OTC یا بدون نسخه داروهای هستند که دارای برخی از عوارض جانبی بوده و برای تمامی افراد مناسب نیستند بنابراین قبل از امید بستن این قبیل داروها به دنبال توصیه های پزشکی باشید. پس از بحث با دکتر خود، آموزش داده شده به منظور جلوگیری از عوارض جانبی را جدی بگیرید.

 

4. کنترل وزن

چاقی یکی از جدی ترین فاکتورهای مؤثر است که فشار غیر ضروری را بر روی مفاصل اضافه می کند 10 پوند اضافه وزن تقریباً 40 پوند فشار بر روی مفاصل تحمل کننده وزن اولیه مانند مفصل زانو را افزایش می دهد از این رو داشتن اضافه وزن می تواند سبب تعدادی از مشکلات در بدن شما مانند اضافه کردن ناراحتی و درد برای شما شود به منظور حفظ مفاصل برای عملکرد مناسب، بهترین روش این است که مقدار وزن اضافی خود را کاهش دهید.

 

5. استفاده از اشیاء برای گرم نگه داشتن

ممکن است شالی در اطراف زانو یا مفصل آرنج در صورت درد حاد قرار داده شود این کمک خواهد کرد تا گرما اضافی فراهم شود و سبب کاهش درد در آرتریت همراه ادم یا تورم می شود دستکش های الکتریکی گزینه دیگری برای گرم نگه داشتن ورم مفاصل انگشتان می باشد قبل از رفتن به رختخواب در شب استفاده کنید همچنین قرار دادن پتو روی محل درد در هنگام خواب می تواند درد را کاهش دهد.

 

6. کمپرس گرم و سرد را امتحان کنید

حرارت سفتی عضلات را به حداقل رسانده و تسکین دهنده درد مفاصل و عضلات می باشد. برای این منظور، یک حوله گرم و مرطوب استفاده می شود. کمپرس گرم ممکن است مفصل در معرض التهاب را بدتر کند. کمپرس سرد برای مفصل گرم در معرض التهاب موثر است. برای این منظور ممکن است کمپرس سرد از یخ آبی، یخ خرد شده یا نخود فرنگی منجمد استفاده شود. بسته های سرد نباید در مفاصل متعدد در یک زمان اعمال شود. در صورت پدیده رینود و واسکولیت از کمپرس سرد اجتناب کنید.

 

7. استفاده از ابزارهای کمکی

این روزها مردم از ابزار دستی مانند کنسرو درب باز کن برقی، واگن و یا چرخ دستی برای حمل بار سنگین مانند سبد لباس و یا مواد غذایی استفاده می کنند به غیر از این ابزارها، دستگاه های کمکی بسیار مفید شامل بریس، اسپیلیت، چوب دستی و استفاده از کفش که ممکن است در توزیع وزن بدن به همان اندازه موثر باشد.

 

8. خوردن غذاهای غنی از کلسیم

پیروی از یک رژیم غنی از کلسیم محافظت کامل از استخوان را فراهم می کند در چنین مواردی، مصرف مکمل های کلسیم برای جلوگیری از ضعیف شدن استخوان موثر است. این است که برای زنان در قبل از یائسگی مصرف 1000 میلی گرم کلسیم در روز و پس از یائسگی1200 - 1500 میلی گرم توصیه می شود مردان به مصرف کلسیم در دوزهای مختلف از 1000 - 1300 میلی گرم در روز توصیه می شوند.

 

9. خیس کردن در آب نمک فرنگی اصل

نمک فرنگی اصل، همچنین به عنوان سولفات منیزیم است اغلب خیس خوردن در آن برای کاهش درد مفاصل و به حداقل رساندن تورم است از چند قاشق چای خوری نمک فرنگی اصل و ترکیب آنها در آب برای غوطه ور شدن استفاده کنید هنگامی که نیاز به مقابله با پای دردناک است پاها را در وان حاوی آب به اندازه کافی گرم با مخلوط 2 قاشق غذاخوری نمک فرنگی اصل استراحت دهید این عمل اثر تسکین دهنده دارد.

 

10. سعی کنید ماساژ را انجام دهید

بنیاد آرتروز نشان می دهد که ماساژ دادن مفاصل آسیب دیده به طور منظم، ممکن است سفتی و درد را تا حدی به حداقل برساند و دامنه حرکتی مفصل زانو نیز ممکن است افزایش یابد اگر شما می خواهید خود ماساژ را امتحان کنید از یک درمانگر فیزیکی برای دستورالعمل های لازم ماساژ کمک بگیرید و یا می توانید به سادگی یک وقت ملاقات با یک درمانگر تخصصی برای ماساژ منظم داشته باشید مطمئن شوید که درمانگر شما تجربه ماساژ مفاصل را داشته باشد.

 

11. اسیدهای چرب امگا 3 بخورید

اسیدهای چرب امگا 3 برای سلامتی مطلوب هستند و ممکن است یک اثر مفید قابل توجهی در افراد با آرتریت تولید کند امگا 3S در مکمل های ماهی وجود دارد که ممکن است در تسکین درد مفاصل و سفتی همراه آن کمک است.

 

12. استفاده از کپسایسین

مطالعات نشان می دهد که مصرف موضعی کاپسایسین ممکن است درد ناشی از آرتریت را کاهش دهد همچنین نتایج نشان می دهد که افراد با آرتریت روماتوئید در مقایسه با شرکت کنندگان مبتلا به آرتروز بیشتر بهره مند شده اند.



:: بازدید از این مطلب : 107
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 خرداد 1397 | نظرات ()
نوشته شده توسط : سلامت

علل ، علائم و درمان آفتاب‌زدگی گرداوری شد

علل ، علائم و درمان آفتاب‌زدگی

 

شرح بيماري

آفتاب‌زدگي‌ عبارت‌ است‌ از واكنش‌ به‌ مواجهه‌ بيش‌ از حد با آفتاب‌. پوست‌ در بخش‌هايي‌ كه‌ بيشتر در معرض‌ آفتاب‌ است‌، درگير مي‌شود.

 

علايم‌ شايع‌

بثور قرمز پوست‌، گاهي‌ همراه‌ با تاول‌هاي‌ كوچك‌، در نواحي‌ مواجهه‌ يافته‌ با آفتاب‌ لكه‌هاي‌ پوسته‌ريزي‌كننده‌ تب‌ خستگي‌ يا گيجي‌ قرمزي‌ پوست‌

 

علل‌

آفتاب‌ زدگي‌ بيشتر در فصول‌ گرم‌ كه‌ اشعه‌ فرابنفش‌ قوي‌تر است‌، رخ‌ مي‌دهد. مواجهه‌ با آفتاب‌ محرك‌ آن‌ است‌ و معمولاً همراه‌ با آفتاب‌ سوختگي‌ است‌.

در افرادي‌ كه‌ داروهايي‌ مصرف‌ مي‌كنند كه‌ باعث‌ حساسيت‌ به‌ نور مي‌شوند (افزايش‌ حساسيت‌ به‌ اشعه‌ فرابنفش‌)، به‌ ويژه‌ محتمل‌ است‌. شايع‌ترين‌ داروها عبارتند از آنتي‌بيوتيك‌هاي‌ تتراسايكلين‌، مدرهاي‌ تيازيدي‌، داروهاي‌ گوگرددار و قرص‌هاي‌ ضد بارداري‌ خوراكي‌. داروهاي‌ موضعي‌ و مواد شيميايي‌ نيز مي‌توانند واكنش‌ ايجاد كنند (فنوتيازين‌ها، سولفوناميدها، قطران‌ زغال‌، پسورالن‌ها).

برخي‌ از مواد آرايشي‌ از جمله‌ رژ لب‌، عطر و صابون‌ها نيز مي‌توانند يك‌ واكنش‌ حساس‌ به‌ نور ايجاد كنند.

 

عوامل تشديد كننده بيماري

عفونت‌ زمينه‌اي‌ سابقه‌ آفتاب‌ زدگي‌ اختلالات‌ متابوليك‌ مثل‌ ديابت‌ شيرين‌ يا بيماري‌ تيروييد استفاده‌ از داروهاي‌ سركوبگر ايمني‌ با داروهاي‌ ذكر شده‌ در فهرست‌ «علل‌» اختلالات‌ طبي‌ مثل‌ لوپوس‌ اريتماتوي‌ ديسكوييد، لوپوس‌ اريتماتوي‌ سيستميك‌ و يا پورفيري‌

 

پيشگيري‌

اگر سابقه‌ آفتاب‌زدگي‌ داريد، در صورت‌ امكان‌ دور از آفتاب‌ بمانيد. در صورت‌ مواجهه‌ با آفتاب‌ از لوسيون‌هاي‌ ضد آفتاب‌ با قدرت‌ محافظتي‌ 15 يا بالاتر استفاده‌ كنيد و لباس‌هاي‌ محافظ‌ بپوشيد.

 

عواقب‌ مورد انتظار

در صورتي‌ كه‌ دور از آفتاب‌ بمانيد، علايم‌ را مي‌توان‌ با درمان‌ كنترل‌ كرد. بهبودي‌ تا يك‌ هفته‌ طول‌ مي‌كشد.

 

عوارض‌ احتمالي‌

عود بثور و ساير علايم‌ در صورت‌ مواجهه‌ با آفتاب‌ حتي‌ به‌ مدت‌ كوتاه‌ به‌ ويژه‌ در بهار و تابستان‌.

 

درمان‌

هرگونه‌ علت‌ زمينه‌اي‌ مثل‌ داروها، مواد آرايشي‌ يا اختلالات‌ طبي‌ را معلوم‌ كنيد. آزمون‌ لكه‌ نوري‌ را مي‌توان‌ براي‌ شناسايي‌ علل‌ آلرژي‌ به‌ نور به‌ كار برد. در طول‌ ساعات‌ اوج‌ اشعه‌ فرابنفش‌ (10 صبح‌ تا 2 بعد از ظهر) از آفتاب‌ دور بمانيد. اگر بايد به‌ در اوج‌ آفتاق‌ به‌ فضاي‌ باز برويد، لباس‌هاي‌ محافظ‌ بپوشيد و از كرم‌هاي‌ ضد آفتاب‌ در دسترس‌ استفاده‌ كنيد.

 

داروها

كلروكين‌ قبل‌ از مواجهه‌ با آفتاب‌ براي‌ پيشگيري‌ عود علايم‌ ممكن‌ است‌ توصيه‌ گردد. استروئيدهاي‌ التهابي‌ ممكن‌ است‌ براي‌ كاهش‌ التهاب‌ تجويز شوند.

 

فعاليت در زمان ابتلا به اين بيماري

جز براي‌ اجتناب‌ از مواجهه‌ طولاني‌ مدت‌ با آفتاب‌، محدوديتي‌ لازم‌ نيست‌.

 

رژيم‌ غذايي‌

رژيم‌ غذايي‌ خاصي‌ ندارد. براي‌ پيشگيري‌ از دهيدراتاسيون‌ (كم‌ آبي‌)، مايعات‌ فراوان‌ بنوشيد.

 

درچه شرايطي بايد به پزشك مراجعه نمود؟

اگر شما يا يكي‌ از اعضاي‌ خانواده‌تان‌ علامت‌ آفتاب‌ زدگي‌ را داشته‌ باشيد. اگر دچار علايم‌ جديد و غير قابل‌ توجيه‌ شده‌ايد. داروهاي‌ مورد استفاده‌ در درمان‌ ممكن‌ است‌ عوارض‌ جانبي‌ داشته‌ باشند.



:: بازدید از این مطلب : 179
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 30 خرداد 1397 | نظرات ()